#TentipiRental

Et spesielt lokale for ditt arrangement

Er du på utkikk etter en unik og minneverdig måte å arrangere arrangementet ditt på?

bakgrunnstopografi
TENTIPI UTLEIE

TENTIPI UTLEIE

Noeav det beste med Tentipi-teltene er deres allsidighet. De kan settes opp hvor som helst på en flat overflate, noe som gjør dem ideelle for utendørsarrangementer og sammenkomster. Du velger det perfekte stedet!

Tentipi-teltene våre har plass til opptil 72 personer per telt, noe som gjør dem egnet for små og store arrangementer. Interiøret i teltet er designet for å gi en koselig og komfortabel atmosfære, med god plass til sitteplasser og sosialt samvær.

I tillegg tilbyr vi også cateringtjenester for ditt arrangement. Vårt team av profesjonelle kokker og servitører vil tilby deilig mat og drikke som viser frem smakene og skikkene i Nord-Norge. Enten du er ute etter en enkel buffé eller en mer forseggjort flerretters middag, kan vi lage en meny som passer din smak og dine preferanser.

Så hvorfor ikke gjøre ditt neste arrangement virkelig minneverdig? Lei et Tentipi-telt fra Æventyr og nyt friheten, fleksibiliteten og magien som følger med. Kontakt oss i dag for å finne ut mer og bestille din leie.

For spørsmål eller priser, kontakt vår salgsavdeling på booking@aeventyr.no.

TENTIPI UTLEIE
TENTIPI UTLEIE