#JuliGuide

Guide for juli

Med midnattssolen som lyser opp himmelen, fantastisk vær og en natur i full blomst, byr denne måneden på ubegrensede muligheter til å skape uforglemmelige minner i Nord-Norge.

bakgrunnstopografi

Juli er her, og sommeren er i full gang. Midnattssolen lyser opp himmelen, været er fantastisk og naturen står i full blomst, og denne måneden byr på ubegrensede muligheter til å skape uforglemmelige minner. Gjør deg klar til å omfavne magien i juli og få mest mulig ut av denne fortryllende tiden med Æventyr ved å prøve noen av disse 9 stegene:

Trinn 1
Foryng kropp og sinn med Æventyr Wellness. Oppdag kunsten å skape indre harmoni gjennom et variert utvalg av yogastiler som er nøye tilpasset dine individuelle behov:

Hatha Yoga: Få dypere kontakt med pusten og kroppen, og finn balanse og styrke i hver asana.

Yin Yoga: Overgi deg til den beroligende omfavnelsen av positurer som holdes over lengre tid, noe som gir dyp forløsning og restitusjon.

Restorativ yoga: Opplev ultimat avspenning mens du hengir deg til salige positurer med støtte, som inviterer til dyp helbredelse og foryngelse.

Vinyasa Flow: Flyt sømløst gjennom dynamiske sekvenser som synkroniserer pust og bevegelse og gir vitalitet og ynde.

Opplev de rensende kreftene i våre fortryllende badstueritualer, der varmen omslutter deg, smelter bort spenninger og vitaliserer sansene dine. La dampen rense kroppen og styrke sjelen, slik at du etterlater deg uthvilt og fornyet.

Fordyp deg i roen i guidede meditasjoner, og la sinnet finne stillhet, klarhet og dyp indre ro. Gå inn i dypet av deg selv, gi næring til sjelen og vekke ditt sanne potensial.

Trinn 2. Sett av 8. juli i kalenderen for en indisk morgen
med Kati.

I denne spesialklassen vil Kati gi deg en opplevelse av hvordan det var for henne hver dag da hun studerte i India. Timen starter med stille meditasjon og går videre til ulike pusteøvelser. Deretter går vi over i en solhilsen som vi gjør unisont som en enhet. Etter shavasana går vi inn i morgenens yogaprogram, som er fysisk utfordrende med styrkeøvelser og dype tøyninger.

Etter timen serveres et deilig måltid med indisk vri i loungen, noe du vil sette pris på spesielt etter en lang yogatime.

Trinn 3. Samle vennene dine og ta turen til Stakeriet og Gabo Bar for å heve glasset for vinnerne og deltakerne i Offroad Finnmark, verdens tøffeste terrengsykkelritt. Ta del i den pulserende atmosfæren og la de gode tidene rulle!

Trinn 4. Det er på tide å starte en ny søndagstradisjon som feirer eksepsjonell mat, varm gjestfrihet og uforglemmelige øyeblikk. Fra og med juli åpner vårt kjære Stakeriet dørene på søndager og byr som alltid på eksepsjonelle matopplevelser. Våre dyktige kjøkkensjefer tilbereder hver enkelt rett med stor omhu og henter inspirasjon fra regionens mange skatter. Vi feirer Altas levende smaker ved å bruke fersk sjømat fra Altafjorden, lokalt kjøtt og sesongens grønnsaker. Personalet vårt er dedikert til å yte oppmerksom og profesjonell service, slik at hver eneste gjest føler seg godt ivaretatt.

Trinn 5. Unn deg et herlig måltid mens du nyter den sjarmerende atmosfæren på Alattios uteservering. Her kan du nyte italiensk mat i den friske luften i Alta sentrum. Vi har åpent kl. 12.00-22.00 mandag til torsdag, og kl. 12.00-23.00 fredag og lørdag.

Trinn 6. Opplev den ultimate luksusen med glamping i vårt arktiske dome telt eller bo i en tradisjonell norsk hytte på Gargia Fjellstue, som ligger i den vakre Gargia-dalen. Her kan du våkne opp til en fantastisk utsikt, vandre til den storslåtte Orvvofossen og slappe av i en beroligende badstue ved elvebredden.

Trinn 7. Livet i Alta handler om friluftsliv. Slipp løs din indre eventyrer med våre spennende rib-båtturer. Utforsk Finnmarks fantastiske kystlinje, besøk den avsidesliggende Seiland nasjonalpark, opplev isbreer og fossefall, og lær om Altafjordens rike historie, som spenner fra gamle bosetninger fra 7000 f.Kr. til restene av andre verdenskrig.

Bli med til Seiland 10. juli og Altafjord-safari 20. juli.

Trinn 8. Listen ville ikke vært komplett uten en sjokoladesmaking, en glimrende unnskyldning for å unne deg selv sjokolade, en fantastisk måte å lære noe nytt på og en morsom aktivitet å dele med dem du er glad i. Fordyp deg i Finnmarks smaker og tradisjoner mens du oppdager råvarene og nyter de unike smakene som gjør Æventyr sjokolade så eksepsjonell.

Trinn 9. Ta turen til Skarsvåg, verdens nordligste fiskevær, og opplev den sanne essensen av Nordkapp, langt fra turistmylderet. Fordyp deg i en autentisk opplevelse uten sidestykke! Smak på den berømte kongekrabben, en kulinarisk nytelse. Legg ut på en spennende fjordsafari til Hornvika, den opprinnelige innfallsporten til det majestetiske Nordkapp. La det vakre landskapet trollbinde sansene dine og skap minner for livet.

Nyt eventyret og ta del i magien i denne utrolige måneden!

Æventyr