#Teambuilding

Skape gode arbeidsrelasjoner

Ta teambuilding-arrangementet ditt til neste nivå med Æventyr.

bakgrunnstopografi

Vi tilbyr deg et ultimat nivå av personalisering gjennom våre skreddersydde aktiviteter for å skape en minneverdig opplevelse for teamet ditt. 

Start eventyret med en spennende ribbåttur gjennom den vakre Altafjorden. Mens du suser gjennom bølgene, kan du nyte den fantastiske utsikten og adrenalinkicket. Våre erfarne guider vil sørge for din sikkerhet og gi deg informasjon om områdets historie og landemerker.

Etter båtturen er det på tide å sette samarbeidsevnen på prøve med en rekke utfordrende og morsomme teambuilding-aktiviteter. Disse aktivitetene er utformet for å oppmuntre til samarbeid, kommunikasjon og problemløsning samtidig som du har det gøy med kollegene dine.

Deretter kan du skjemme bort smaksløkene dine med en sjokoladeopplevelse fra den nordligste sjokoladefabrikken Æventyr Sjokolade. Vår sjokoladeekspert Camilla vil guide deg gjennom en rekke smaker og teksturer, og lære deg om kunsten å lage sjokolade. Denne deilige og unike opplevelsen vil gi teamet ditt energi og samhold.

Avslutt dagen med en deilig middag på våre anerkjente restauranter Stakeriet eller Alattio. Ta deg tid til å slappe av og reflektere over dagens hendelser mens du nyter god mat og godt selskap. 

Denne omfattende pakken er den perfekte måten å knytte bånd med kollegene dine mens du opplever det beste av lokalområdet. Kontakt oss i dag for å bestille en uforglemmelig teambuilding-opplevelse.