#SmakAvFinnmark

Smaken av nord

Sjokoladebedriften Sjokolade Camilla har skiftet navn til Æventyr Sjokolade og jobber hardt for å utvide produksjonskapasiteten og lansere nye produkter.

bakgrunnstopografi

I november kunngjorde vi stolt den spennende nyheten om at sjokoladeselskapet vårt har gjennomgått en transformasjon og endret navn til Æventyr Sjokolade. Vi mener at dette nye navnet passer perfekt for selskapet vårt, ettersom det gjenspeiler våre kjerneverdier og vår forpliktelse til å produsere bare den fineste sjokoladen med de beste ingrediensene fra Norden.

Selv om vi har et nytt navn, ønsker vi å forsikre våre kunder om at vår kjære grunnlegger og sjokolademaker, Camilla, forblir ved roret, og hennes lidenskap for å skape eksepsjonell sjokolade forblir uendret. Du vil fortsatt finne navnet Sjokolade Camilla på produktene våre, noe som gjenspeiler vår respekt for vår arv og de håndverksteknikkene som har gjort sjokoladene våre så populære.

Vi streber kontinuerlig etter å forbedre sjokoladehåndverket vårt, og vi er glade for å kunne fortelle at vi utvider produksjonskapasiteten vår, introduserer nye produkter og oppdaterer produktemballasjen vår for å vise frem vår førsteklasses merkevareidentitet. Vi gleder oss til å avsløre flere detaljer om disse kommende endringene, og vi inviterer deg til å bli med oss på denne reisen.

Hos Æventyr Sjokolade er vi opptatt av å levere en eksepsjonell sjokoladeopplevelse, fra det øyeblikket du tar din første bit til emballasjen den ankommer. Vi er opptatt av å sikre at alle ingrediensene vi bruker oppfyller våre høye standarder for kvalitet og bærekraft, og vi brenner for å dele vår kjærlighet til sjokolade med verden.

Vi gleder oss til å fortsette å betjene våre lojale kunder og introdusere nye fans til den deilige og fortryllende verdenen til Æventyr Sjokolade.