#Sosial entreprenør

Gargia Lodge - en sosial entreprenør

Gargia Lodge ser tilbake på 3 århundrer som overnattingsleverandør. En historie som gjør oss stolte og vi ønsker å fortsette.

bakgrunnstopografi

Ligger i utkanten av Alta, kun en kort dags fottur fra byen, finner du Gargia Lodge.

I over tretti år har denne vakre hytta som ligger i en uberørt arktisk dal tilbudt varme senger og god mat med lokale råvarer til reisende fra hele verden.

Med dette i bakhodet ønsker vi å fortsette med denne stolte arven og har derfor nylig innledet et samarbeid med Finnmarkskollektivet. Finnmarkskollektivet er et rusbehandlingssenter. Intensjonen bak samarbeidet er å hjelpe personer i behandling med å forberede seg på arbeidslivet ved å bruke deres Gargia Lodge arbeidserfaring som et springbrett til en avhengighetsfri fremtid.

Dette har vi som mål å oppnå ved å tilby arbeidserfaring og kompetanseheving for videre karriere. Vi skal drive hytta sammen med personer som er i sluttfasen av behandlingen. Arbeidserfaringen er frivillig, og alle deltakere vil ta en naturlig del i alle deler av logens daglige drift.

Sammen vil vi bygge Gargia Lodge til et unikt paradis for overnatting, mat, naturmøter og arktiske naturopplevelser som Gargia har levert i århundrer. Dette samarbeidet ble avsluttet i desember 2022, og vi ser nå frem til å bygge Gargia Lodge videre.

Velkommen til Gargia Lodge