#ÆventyrWellness

Æventyr Velvære - Eventyrlig velvære

Eventyrlig velvære for både lokale og internasjonale gjester

bakgrunnstopografi

Vi er glade for å ønske Kati Heimen velkommen til Æventyrfamilien. Sammen med henne har vi utviklet og åpnet vårt nye yogastudio i toppetasjen på Canyon Hotell i sentrum. Dette er stedet hvor du kan slappe av, oppleve velvære, utforske yogaklasser av alle slag og nyte en deilig kopp te eller kaffe i vår familievennlige lounge. Vi tilbyr et bredt utvalg av yogaklasser og badstueritualer, samt spesielle arrangementer og kurs.

Kati har tatt sin yogautdannelse i India. Hun har organisert flere yoga-retreats og åpnet yogastudioet Beaivi i Danmark, som hun drev i tre år før familien flyttet nordover. Yoga har blitt hennes nye livsstil. Kati har internasjonal erfaring innen hatha, vinyasa, aerial, restorativ og yin yoga. Hun har også videreutdannet seg innen graviditet og postnatal yoga. Kati har undervist over 600 yogaklasser og instruerer yoga fra hjertet. Hun er veldig omsorgsfull i klassene sine og ser alle i klassen. Hun vil motivere deg med et stort smil, og veilede deg til å bli mer bevisst, oppdage nye sider ved deg selv og finne ro innenfra. Når Kati underviser en-til-en, bruker hun yoga som et terapeutisk verktøy for å hjelpe mennesker med å takle stress, sorg, utroskap, utbrenthet og depresjon.

Studioet vårt har åpnet 18.02. med en rekke gratis klasser å prøve. Fra 23.01. starter vi våre vanlige klasser og salg av medlemskap.

Vi er glade for å kunne tilby denne nye muligheten til både våre lokale og internasjonale gjester.

Ta en titt på våre klasser og yogastudio på www.aeventyr-wellness.no