Trugeeventyr og besøk på ishotellet

Legg ut på en magisk reise gjennom snødekte skoger og frisk arktisk luft, og opplev ishotellets fortryllende skjønnhet på et trugetur i den arktiske villmarken.
fra
1890
kr 
per person
Start Booking

Om eventyret

Oppdag den fortryllende skjønnheten i en snødekt skog og den berusende kalde luften på et trugetur, som avsluttes med et uforglemmelig besøk på ishotellet, der du kan beundre fantastiske isskulpturer og nyte en kald drink i isbaren. Denne drømmende reisen tar deg dypt inn i hjertet av den arktiske villmarken, der du vil være omgitt av en fantastisk utsikt over et frossent eventyrland.

Turen

Legg ut på en bemerkelsesverdig reise ved å møte guiden din i Æventyr Adventure-butikken i sentrum av byen. Her blir du kledd i passende antrekk og utstyrt med et par truger, slik at du er klar for det kommende eventyret. Turen starter med en 30-minutters kjøretur i vår toppmoderne, miljøbevisste el-varebil, der du fordypes i den fascinerende naturen som omslutter Alta. Vår destinasjon, den berømte Gargia Lodge, som ligger i den sørlige dalen i Alta, venter på oss som base for utforskningen.

Når vi kommer til Gargia, en oase av utemmet villmark, gjør vi oss klare til en rolig 45-60-minutters spasertur gjennom den fengslende Gargia-dalen, der et teppe av furu- og bjørkeskog utfolder seg rundt deg og skaper en scene av enestående skjønnhet.

Etter den oppkvikkende vandringen blir hytta en koselig oase når vi samles rundt den knitrende peisen. Her kan du nyte varmen fra kaffen og en tradisjonell norsk vaffelkake, mens guiden din forteller historier om lokal kultur og Altaregionens rike historie.

Når dagens ekspedisjon nærmer seg slutten, går turen tilbake til Alta med et spennende stopp ved det berømte ishotellet Sorrisniva. Her kan du beundre den utsøkte iskunsten og isskulpturene, en opplevelse som virkelig er verdt å ta bilder av.

Når du kommer tilbake til den pulserende byen Alta, venter den urbane, arktiske livsstilen. Nyt muligheten til å nyte en deilig lunsj eller middag på en av restaurantene i nærheten, noe som vil berike opplevelsen ytterligere mens du reflekterer over dagens uforglemmelige utflukt.

Praktisk informasjon

Møtested: Vår Explorer Store i sentrum av byen: Løkkeveien 6, 9510 Alta

Andre steder på forespørsel.

Bruk varme klær og sko i henhold til værmelding og sesong. I våre lokaler har vi et lite utvalg av ullundertøy, luer og suvenirer til salgs. I tillegg har vi dresser og vintersko du kan låne av oss.

Hvis du har matallergier vennligst gi oss beskjed under bestilling. Vaffelkakene inneholder gluten, men vi kommer gjerne med et alternativ.

Merknader og begrensninger

Bruk varme klær i henhold til værmelding og sesong. Vi anbefaler ullundertøy fra topp til tå, også ullsokker. Ta med varm genser eller jakke, lue og skjerf. I våre lokaler har vi et lite utvalg av ullundertøy og luer til salgs.

Det kreves minimum 2 gjester for denne aktiviteten. Vi forbeholder oss retten til å kansellere turen dersom dette minimumskravet ikke er oppfylt.

Inkludert
  • Profesjonell guide
  • Arktiske klær
  • Truger
  • Kaffe/te og vaffelkake snack
  • Inngangsbillett til ishotellet
  • Transport i elbil

Vanskelighetsgrad
tom alternativknapptom alternativknapptom alternativknapptom alternativknapptom alternativknapp
fylt alternativknappfylt alternativknappfylt alternativknappfylt alternativknappfylt alternativknapp
Språk
Årstid
J
F
M
A
M
J
J
A
S
O
N
D
J
F
M
A
M
J
J
A
S
O
N
D
Varighet
4
Møtepunkt

Æventyr Adventure Store i sentrum av byen:

Løkkeveien 6, 9510 Alta

Del dette eventyret
bok
Trugeeventyr og besøk på ishotellet
Trugeeventyr og besøk på ishotellet

Legg ut på en magisk reise gjennom snødekte skoger og frisk arktisk luft, og opplev ishotellets fortryllende skjønnhet på et trugetur i den arktiske villmarken.