Snøscooter kveldstur

Opplev et arktisk eventyr på Finnmarksvidda med snøscooter.
fra
2250
kr 
per person
Start Booking

Om eventyret

Bli med på et spennende eventyr gjennom det fantastiske snølandskapet på Finnmarksvidda med vårt snøscooterkveldseventyr. Finnmarksvidda ligger i hjertet av Arktis og er en av Norges mest fantastiske og uberørte regioner, kjent for sin fantastiske natur og unike dyreliv.

På denne turen får du sjansen til å kjøre en av våre førsteklasses snøscootere gjennom det uberørte og snødekte terrenget. Du vil bli ledet av våre erfarne guider, som vil ta deg med på en reise gjennom regionens mest spektakulære og pittoreske steder.

Finnmarksvidda er et fristed for eventyrlystne, med sitt barske og uberørte landskap som strekker seg så langt øyet kan se. Når du reiser gjennom terrenget, vil du bli forbløffet over regionens enorme skjønnhet og følelsen av frihet og rom som den gir.

Vårt snøscooterkveldseventyr er den perfekte måten å oppleve den unike og imponerende skjønnheten på Finnmarksvidda, mens du nyter spenningen ved en snøscootertur i den arktiske villmarken. Enten du reiser alene, med venner eller som familie, er dette en opplevelse du ikke vil gå glipp av. Bestill nå for å sikre deg en plass på dette uforglemmelige eventyret.

Turen

Møt opp i Æventyrbutikken i hjertet av byen, slik at du ankommer 5-10 minutter før turen starter. Fra dette sentrale knutepunktet går turen videre til den fascinerende Gargia-dalen, bare 25 kilometer fra Alta.

Når vi ankommer Gargia Lodge, blir du introdusert for den erfarne guiden din, som gir deg en grundig orientering om dagens utflukt. Utstyrt med termodresser, støvler og hansker er du godt forberedt på det kommende eventyret. Etter påkledningen får dere en omfattende sikkerhetsgjennomgang av hvordan snøscooterne brukes, slik at dere er godt forberedt på ekspedisjonen som ligger foran dere.

Turen tar oss til det bemerkelsesverdige Beskades, et reisemål som innbyr til en kort pause, slik at du kan nyte den fantastiske panoramautsikten før vi stiger ned igjen mot Gargia Lodge. Turen kulminerer der den begynte, Gargia Lodge, hvor du blir kjørt tilbake til sentrum av byen, og dermed er sirkelen sluttet for denne spennende opplevelsen.

Praktisk informasjon

 • Endringer på turen på grunn av værforhold kan forekomme. Endringer kan forekomme på grunn av været. Æventyr forbeholder seg retten til å endre reiseruten eller kansellere turen dersom værforholdene fremstår som utrygge.
 • Bruk varme klær og sko i henhold til værmelding og sesong. Ikke glem å ta med solbriller.
 • Dere deler snøscooter med en annen passasjer, så hver av dere får kjøre halvparten av turen. Hvis du vil kjøre helt alene, legger du bare til Single Driver Add-On før du bestiller.
 • Kun innehavere av gyldig førerkort klasse B har tillatelse til å kjøre snøscooter i Norge. Du må fremvise lisensen din for verifisering før du deltar på turen. Gjester uten gyldig førerkort har kun lov til å være passasjerer (min. alder er 12)
 • Denne turen anbefales ikke for de som har ryggproblemer eller for de som er gravide.
 • Vi arrangerer gjerne private turer av ulik lengde og til forskjellige destinasjoner. Bare ta kontakt med oss på booking@aeventyr.no
Inkludert
 • Profesjonell guide
 • Henting og bringing i Alta
 • Varme termodresser, sko og hansker
 • Hjelmer
 • Kaffe, te og snacks

Vanskelighetsgrad
tom alternativknapptom alternativknapptom alternativknapptom alternativknapptom alternativknapp
fylt alternativknappfylt alternativknappfylt alternativknappfylt alternativknappfylt alternativknapp
Språk
Årstid
J
F
M
A
M
J
J
A
S
O
N
D
J
F
M
A
M
J
J
A
S
O
N
D
Varighet
4 timer
Møtepunkt

Æventyr Adventure Store i sentrum av byen:

Løkkeveien 6, 9510 Alta

Del dette eventyret
bok
Snøscooter kveldstur

Opplev et arktisk eventyr på Finnmarksvidda med snøscooter.