Fjord- og hvaleventyr

Utforsk våre nordnorske fjorder med en sjanse for å se hval og annet dyreliv
fra
2690
kr 
per person
Start Booking

Om dette eventyret

Om vinteren kommer hval til de silderike fjordene i Nord-Norge for å jakte. Dette er en unik mulighet til å oppleve hvalene på nært hold mens du utforsker de vakre fjordene i Nord-Norge.

Du vil få nyte den vakre vinterhimmelen, mens du er omgitt av fjell og fjordens dyreliv.

Vi justerer startpunktet for denne turen til der hvalene sist ble sett for å maksimere sjansen for å se dem. Dette kan bety at vi først må kjøre i opptil 1 time for å komme oss til havnen vår.

Vel fremme på båten tar vi turen ut i fjordene for å se etter knølhval og spekkhoggere. Vi vil holde trygg avstand og slå av båtmotorene våre for å minimere forstyrrelsene for hvalene. Hvalene er like nysgjerrige på besøkende som vi er på dem, så de kommer mest sannsynlig og svømmer rundt båten vår.

Vær oppmerksom på at selv om vi prøver vårt beste, kan vi ikke garantere at vi faktisk vil se hval på turen. Sesongens start- og sluttdato kan justeres i henhold til hvalens migrasjonsmønster.

Turen

Bli med på et spennende eventyr i Æventyrbutikken vår, som ligger midt i sentrum. Vennligst møt opp 5-10 minutter før turen starter. Turen starter med en kort orientering, og du får utdelt varme drakter, flytevest, hansker, støvler og briller til båtturen.

Legg ut på en fengslende ekspedisjon ledet av din kunnskapsrike guide, mens vi krysser de naturskjønne fjordene og majestetiske fjellene til havnen i Baddern. Når vi kommer frem til havnen, begynner seilasen på fjorden. Den dyktige kapteinen vår vil lete etter hvalene, slik at du kommer så nærme som mulig uten å forstyrre de fantastiske dyrene. Avhengig av hvilken havn vi legger ut fra, vil vi være ute i båten mellom 1-2,5 timer.

Når vi kommer tilbake til havnen, får vi servert en deilig varm lunsj før vi setter kursen tilbake mot Alta. Turen avsluttes ved Adventure Store i sentrum, der du møtte oss første gang.

PRAKTISK INFORMASJON

Starttidspunktet for denne turen kan bli endret for å maksimere sjansen for å se hval, og det kan hende vi starter med en times kjøring til dagens havn.

Endringer på turen på grunn av værforhold kan forekomme.

Bruk varme klær og sko i henhold til værmelding og sesong.

Denne turen anbefales ikke for de som har ryggproblemer eller for de som er gravide. Barn opptil 12 år.

Passasjerer må være minst 120 cm høye for å kunne bli med på denne turen.

Til denne aktiviteten trenger vi minst 4 deltakere.

Hvis du ønsker å tilbringe mer tid på Seiland og utforske mer av denne vakre øya vil vi gjerne arrangere en privat tur for deg. Bare ta kontakt med oss på booking@aeventyr.no

Inkludert
  • Profesjonell guide
  • Varme termodresser med redningsvester
  • Sko, briller og hansker til båtturen
  • Lunsj, kaffe og te
  • Mulighet som privattur
Vanskelighetsgrad
tom alternativknapptom alternativknapptom alternativknapptom alternativknapptom alternativknapp
fylt alternativknappfylt alternativknappfylt alternativknappfylt alternativknappfylt alternativknapp
Språk
Årstid
J
F
M
A
M
J
J
A
S
O
N
D
J
F
M
A
M
J
J
A
S
O
N
D
Varighet
4-7,5 timer
Møtepunkt

Æventyr Adventure Store i sentrum av byen:

Løkkeveien 6, 9510 Alta

Del dette eventyret
bok
Fjord- og hvaleventyr
Fjord- og hvaleventyr

Utforsk våre nordnorske fjorder med en sjanse for å se hval og annet dyreliv